J (mand) 57 år

Jeg var med i et harmonika sammenstød på motorvejen. Da vi var bremset ned blev vi ramt med høj fart bagfra, af en lille lastbil. Efter det blev jeg meget bange, når en lille lastbil kom tæt på mig bagfra, så skyndte jeg mig at dreje væk. Når jeg gik på fortovet, og der kom biler bagfra, vendte jeg mig om. Så startede jeg hos Heidi hvor vi gik i gang med EMDR behandling. Efter 7 behandlinger er jeg helt mig selv igen. Tusind tak Heidi.

J (kvinde) 19 år

Jeg valgte efter at have været præget af en del angstanfald og generelt dårlige tanker efter jeg var udsat for en voldtægt at tage kontakt til Heidi. Det tog mig 1,5 år at tage mig mod til at tage kontakt til en psykolog.
Jeg var meget skeptisk, og meget i tvivl  om det var en voldtægt, det var derfor et stort skridt for mig at tage kontakt til Heidi da jeg ikke var sikker på hvad det var.

Heidi og jeg aftale, at jeg skulle starte i EMDR behandling, dette var jeg også en smule skeptisk overfor, men det viste sig alligevel virkelig at gavne mig. Jeg har blandt andet ikke vist følelser om situationen inden, men efter denne behandling begyndte jeg virkelig at mærke en forskel, og mine følelser kom helt automatiks frem.

Jeg er nu meget lettet og glad for, at jeg valgte at gå i behandling ved Heidi og fortryder, at jeg ikke gjorde det noget før.

J, kvinde, 19 år

Jeg valgte efter at have været præget af en del angstanfald og generelt dårlige tanker efter jeg var udsat for en voldtægt at tage kontakt til Heidi. Det tog mig 1,5 år at tage mig mod til at tage kontakt til en psykolog.  Jeg var meget skeptisk, og meget i tvivl  om det var en voldtægt, det var derfor et stort skridt for mig at tage kontakt til Heidi da jeg ikke var sikker på hvad det var. Jeg er nu meget lettet og glad for, at jeg valgte at gå i behandling ved Heidi og fortryder, at jeg ikke gjorde det noget før.

Traffikulykke

Jeg var med i et harmonika sammenstød på motorvejen. Da vi var bremset ned blev vi ramt med høj fart bagfra, af en lille lastbil. Efter det blev jeg meget bange, når en lille lastbil kom tæt på mig bagfra, så skyndte jeg mig at dreje væk. Når jeg gik på fortovet, og der kom biler bagfra, vendte jeg mig om. Så startede jeg hos Heidi hvor vi gik i gang med EMDR behandling. Efter 7 behandlinger er jeg helt mig selv igen. Tusind tak Heidi.

H (kvinde), 37 år

“Jeg i mit efterhånden meget lange forløb nede ved Heidi lært rigtig meget og jeg har fået en bred vifte med redskaber som jeg bruger i min daglig dag. Heidi er enormt dygtig , empatisk, omsorgsfuld og er fantastisk til at lytte og sætte sig i ens sted og prøve at guide derfra. Samtidig med det svære er der også plads til et grin og hun har et stort glimt i øjet.

Hun har gjort og gør en stor forskel for mig i mit liv, med senskader efter mange årig seksuelle overgreb. Hun har en evne til at man føler sig tryg og har tillid til hende, og det er okay at være den man er og ikke mindst ser hun mennesket inde bag sårbahederne.altså mennesket og ikke kun evt diagnoser eller symptomer. Intet er forbudt eller forkert at sige og dele…. Kan varmt anbefale hende som psykolog”

H (kvinde, 37 år)

S (kvinde), 27 år

Jeg så og hørte tilfældigt Heidi til et foredrag om seksuelt krænkede. Selvom jeg havde opgivet alt håb om hjælp, udstrålede Heidi noget, som fik mig til at tro, at hun måske alligevel kunne hjælpe mig. Selvom forløbet har budt på mange op- og nedture, er jeg blevet stærkere og klogere på mig selv og de egenskaber jeg som person besidder. Jeg tør stå ved mig selv, som jeg nu engang er – både over for mig selv, men også over for min omverden. Jeg er blevet forandret til en stærkere mig, som nu kan leve med min fortid, uden at den er generende på samme måde – jeg kan se en fremtid med massere af glæde og positive oplevelser. Jeg er ikke i mål endnu – men jeg ved gennem tiden ved Heidi, at jeg nu er på rette vej.

 

J (mand)

Da jeg først havde talt med sundhedsstyrelsen og fået en tid hos Heidi var jeg meget i tvivl, om jeg overhovedet skulle gøre det, da jeg ikke troede at det ville hjælpe noget. For hvorfor skulle det hjælpe når det ikke var lykkedes at hjælpe mig selv, med hensyn til det incest jeg havde været udsat for. Da jeg første gang kom til Heidi var jeg lidt tilbageholdende, men prøvede at være åben. Jeg følte mig i trygge hænder og efter et par gange fik jeg fortalt om selve incesten-selvom det var svært. Det var en stor lettelse at få fortalt det, og i dag er jeg rigtig glad og har det rigtigt godt. Heidi guidede mig gennem forløbet og gjorde det lettere at tale om og det var en stor hjælp for mig 🙂 . Så jeg kan kun anbefale at man henvender sig til Heidi hvis man har brug for hjælp.

G (kvinde), 54 år.

Ved det første møde tænkte jeg om Heidi: “Hun kan da ikke rumme al det tunge som jeg bærer rundt på”. Men jeg tog fejl. Heidi kunne både rumme det – og mig. Mest betydningsfuldt er det dog, at jeg har lært at rumme mig selv. Jeg lærte at jeg er ok, som jeg er. Og lag for lag er jeg sluppet af med al den mørke skyld og skam som ikke hørte mig til. Jeg har det meget bedre nu. Der er langt mellem de tunge dage – og når de kommer så ved jeg hvad jeg skal stille op. For det har jeg lært – på en hjertevarm, nænsom og respektfuld måde.

T (kvinde), 27 år.

Bevidstheden om mig selv og et svar på, hvorfor jeg føler og tænker som jeg gør. Det har givet mig ro til at fokusere på det menneske som jeg virkelig er, men bare ikke har haft mulighed for at være. Jeg har fået redskaber der guider mig i den retning, jeg selv har lyst til at bevæge mig hen imod

A (mand), 33 år

Jeg er rigtig glad for at gå hos Heidi. Mit terapiforløb har givet mig nogle værktøjer, som jeg har nytte af næsten dagligt. Det er bl.a. at finde den indre ro og at få dagligdagen til at hænge sammen. Jeg kan mærke en positiv forskel når jeg har været i terapi